Logo’s en huisstijlen

De eerste kennismaking telt

Het belang van een professioneel ontworpen logo wordt wel eens onderschat. Want met een slim ontwikkeld logo onderscheid jij je in de markt. Je creëert herkenbaarheid en presenteert je ermee aan de wereld om je heen. Het is een persoonlijk merkteken waarmee je laat zien wie je bent en waar je voor staat. Het is de eerste kennismaking met je doelgroep. En die telt.

Bij de Merkbrouwerij weten we waar een goed logo aan moet voldoen. Wij zorgen dat jouw merkbelofte en core business tot uitdrukking komen in je beeldmerk. We creëren een merkteken waarmee zowel jij als je doelgroep zich vereenzelvigen kan. Een logo dat aan alle randvoorwaarden en technische specificaties voldoet voor optimaal gebruik in diverse middelen en media.

Laat zien wie je bent

Als starter of kleine zelfstandige voel je misschien weinig urgentie voor een huisstijl. Een logo, een website en een e-mailhandtekening lijken dan te volstaan. Een (nette) website is om begrijpelijke redenen onmisbaar, want je wil zichtbaar zijn op het internet. Als je zorgt dat daar een fatsoenlijk logo op staat dan ben je al een heel eind. En wanneer je een mailtje verstuurt is het netjes als daar ook je logo onder staat.

Maar in de praktijk blijkt er vaak toch meer nodig te zijn. Een visitekaartje wordt nog altijd op prijs gesteld. Wanneer een brief, offerte of factuur verstuurd moet worden dan blijkt een consistente vormgeving ook wel handig te zijn. En dat pakketje dat je per post moet versturen? Wel netjes als daar een ‘met vriendelijke groeten’ kaartje bij zit.

Zo kan er als een business groeit toch al snel behoefte aan een huisstijl ontstaan. Een onderscheidend imago waarmee jij je op een professionele en consistente manier presenteert aan de buitenwereld. Zodat er bij klanten, afnemers en leveranciers naamsbekendheid en een gevoel van vertrouwen ontstaat. Daarom adviseren wij om je visuele identiteit meteen goed aan te pakken.

De Merkbrouwerij vertaalt jouw missie, visie en kernwaarden op een grondige wijze naar een professionele identiteit. Zodat ook een product sheet, brochure, rapport, periodiek of jaarverslag bij je imago past.

Of je nu zzp’er, mkb’er of multinational bent, wij zorgen dat jouw merk gaat stralen.

© 2020 de Merkbrouwerij