Brouwers van visuele communicatie

De Merkbrouwerij ontwerpt krachtige, visuele communicatie. Wij mengen jouw strategie en doelstellingen met onze creatieve ontwerpkracht tot de mooiste online en offline communicatiemiddelen. Je kunt bij ons terecht voor grafische vormgeving, product branding en logo-ontwerp. Maar ook voor het ontwerpen van flyers, brochures, verpakkingen, (bier)etiketten, websites en (digitale) advertenties.

Samen met jou zoeken we naar de juiste manier om de ziel en het karakter van jouw merk in de smaak te laten vallen bij jouw doelgroep. Iedereen is welkom bij de Merkbrouwerij. Met of zonder strategie of marketingplan: wij denken altijd met jou mee over de beste aanpak.

Wat maakt de Merkbrouwerij uniek?

Bij de Merkbrouwerij hebben wij oor voor jou en oog voor het resultaat. Wij kijken eerst naar het doel dat je wil behalen en daarna denken wij pas in middelen. Wij geloven daarbij dat een mix van off- en onlinemedia voor het mooiste resultaat zorgt.

Hebben we je doelen helder, dan gaan we met die mix aan de slag. Van logo’s en complete huisstijlen tot de mooiste visuele communicatie-middelen, en van websites, brochures en magazines tot visitekaartjes, advertenties en verpakkingen. 

Onze brouwers draaien al jaren mee in het vakgebied. Wij draaien onze hand niet om voor een goed design, DTP-werkzaamheden of een complete restyle van jouw huisstijl, en denken ook graag met je mee over content en tekst.

De brouwmeester

De Merkbrouwerij is opgericht door Yoeri Laros. Een no-nonsense grafisch ontwerper met een Rotterdamse niet-lullen-maar-poetsenmentaliteit. Yoeri is geen praatjesmaker; hij luistert liever heel goed naar zijn klanten. 

Jij vertelt welke boodschap je wilt uitdragen, en Yoeri vertaalt dit naar mooie visuele middelen waarmee je jouw merk stevig in de markt zet. Een onderscheidend logo en een passende visuele identiteit zijn daarbij de fundering voor hoe je als merk in de maatschappij gezien en beoordeeld wordt.

Met ruim 25 jaar bureauervaring in de ontwerp- en reclamebranche heeft Yoeri ervaring met communicatieafdelingen, projectteams en grote projecten (zie voorbeelden). Met zijn grote netwerk van goede fotografen, copywriters, online marketeers en developers kan de Merkbrouwerij jou op alle fronten helpen met communicatiemiddelen die jouw merk laten stralen. 

Hoe presenteer jij jezelf aan de wereld?

Ben je toe aan een ander logo of een nieuwe huisstijl? Of ben je tevreden met je visuele identiteit, en wil je nu de wereld veroveren met je nieuwe dienst of product? Wij denken graag met je mee. We helpen je met het ontwikkelen van de middelen waarmee jij jezelf aan de wereld laat zien.

de Merkbrouwerij
Puntenburgerlaan 39, 3812 CA Amersfoort
Tel. 06 41171189

Brouwers van visuele communicatie

© 2020 de Merkbrouwerij