Webdesign

Laten we er niet omheen draaien. Iedereen kan tegenwoordig zelf een website in elkaar zetten. Dankzij tools als WordPress wordt het steeds makkelijker gemaakt. Er zijn talloze thema’s en templates voorradig, kies een design en bouwen maar. Daar heb je geen externe partij voor nodig toch? Zo gepiept, zou je denken… Maar toch komt er meer bij kijken.

Uit ervaring weten we dat er best wat tijd in gaat zitten om het CMS in de vingers te krijgen. En heb je dan eindelijk WordPress een beetje door, dan wil je natuurlijk je gekozen template een beetje naar je hand zetten (zonder het design te vernachelen uiteraard). Vervolgens moet je over je content gaan nadenken. Want ook die moet aan bepaalde voorwaarden voldoen. Weet jij welke?

Even checken

Is je tekst SEO-vriendelijk en geschreven voor het web? Past de tone of voice bij je imago? Staat de typografie in dienst van de boodschap? Waar haal je afbeeldingen vandaan en hoe zit het met beeldrecht? Hebben die afbeeldingen het juiste bestandsformaat en de juiste resolutie? Is je website responsive? En niet onbelangrijk: lukt het je zelf om een site online te krijgen die voldoet aan je verwachtingen? Een website waarmee je voor de dag durft te komen en die past bij je imago?

Wij helpen je hiermee en nemen je die tijd en zorgen uit handen. Wij bouwen een website die jouw imago versterkt en die laat zien wie jij bent. Wij zorgen dat jouw teksten overtuigen en dat je website visueel aantrekkelijk is. En ja, ook wij doen dat in WordPress. Zodat wij jou daarna haarfijn kunnen uitleggen hoe je zelf je website kunt bijhouden en zelf je content kunt updaten. Zonder iets “stuk” te maken. En mocht je er een keer niet helemaal uitkomen, dan helpen we je zo weer op weg.

Alleen behoefte aan design?

Heb je wel behoefte aan design maar hou je het ontwikkelen liever zelf in de hand? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. In dat geval verzorgen we het ontwerp en leveren Sketch bestanden aan waarmee jouw developer uit de voeten kan. Geen enkel probleem. Vraag ons naar de mogelijkheden!

© 2020 de Merkbrouwerij